Club Brugge greep deze zomer naast Mehdi Carcela, nu mikt de landskampioen op dit gewezen Anderlecht-doelwit

Redactie
| 1 reacties
Club Brugge greep deze zomer naast Mehdi Carcela, nu mikt de landskampioen op dit gewezen Anderlecht-doelwit
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wintermercato komt dichterbij en dus raken ook steeds meer doelwitten van Club Brugge bekend. Coach Michel Preud'homme gaf al aan dat het transferoffensief uitgetekend is.

Eerder op de dag raakte bekend dat Club voor een nieuwe centrumspits gaat. (Kijk HIER voor meer over het Brugse target) Maar blauw-zwart heeft ook zijn zinnen gezet op een winger voor de rechtervleugel. La Gazette Du Fennec laat weten dat Club mikt op Hilal Soudani.

De Algerijnse international komt momenteel uit voor het Kroatische Dinamo Zagreb, dat in de Champions League actief is. Daar loopt zijn contract in de zomer ten einde. Of de vleugelspeler bij een wintertransfer meteen een meerwaarde kan zijn voor de West-Vlamingen is maar de vraag. Soudani trekt na Nieuwjaar met Algerije immers eerst naar de Africa Cup.

Carcela - Bruno

De interesse in Soudani is niet vreemd. Deze zomer probeerde Club voor die positie nog Mehdi Carcela te overhalen terug te keren naar België. Ook Anderlecht richtte in de zomer van 2014 zijn pijlen op de Algerijn. De Brusselaars wilden hem toen in de plaats van de vertrokken Massimo Bruno.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties