Enrique geeft malaise bij Barcelona toe na teleurstellend gelijkspel

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Enrique geeft malaise bij Barcelona toe na teleurstellend gelijkspel
Foto: © Photonews

Barcelona liep de drie punten in de Clásico mis door het doelpunt in extremis van Ramos. Coach Luis Enrique moest achteraf toegeven dat er toch problemen zijn in Barcelona.

De teleurstelling achteraf was groot in het rood-blauwe kamp: "Ik denk dat we het verdienden om deze wedstrijd te winnen, daarom heerst er zo'n teleurstelling. We hadden het in onze handen, maar konden het niet afmaken. Ik geloof dat we het verdienden, maar het is nu eenmaal zo."

Vrijdag publiceerde Voetbalkrant.com nog een analyse over de problemen bij Barcelona, dat u hier kunt lezen. Daar had Enrique het nu ook over. "We hebben nu nog een hele lange weg af te leggen. Onze enige kans is dat we matchen winnen en de druk op Real blijven zetten. We moeten beter, zeker thuis." Zo geeft de coach toe dat het anders moet bij zijn ploeg.

De maestro is terug

"De eerste helft was gebalanceerd zonder veel kansen maar de tweede was totaal anders. We konden elkaar veel beter vinden tussen de linies en we creëerden kansen." Dat was voor een groot deel te danken aan de terugkeer van Iniesta. "Andres Iniesta; we weten allemaal wat hij kan. Hij speelde erg goed en de tegenstander was toen niet meer fris. Hij gaf ons helderheid, een visie en deed ons werken," besluit Enrique.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties