Club Brugge heeft een plan om doelpuntenmachine Teodorczyk af te stoppen

Timothy Collard
Timothy Collard vanuit Brugge
| 17 reacties
Club Brugge heeft een plan om doelpuntenmachine Teodorczyk af te stoppen

Club Brugge hoopt zondagnamiddag een goed resultaat neer te zetten in het Constant Vanden Stockstadion. Maar RSC Anderlecht wil voorkomen dat zijn rivaal voor het eerst sinds 1998 in Brussel komt winnen. Bij paars-wit hopen ze dan ook dat Lukasz Teodorczyk hen aan een zege helpt.

Teodorczyk scoort de laatste tijd aan de lopende band en ontpopte zich bij Anderlecht al snel tot een onmisbare pion. Een man waar Club Brugge rekening mee moet houden, zoveel is duidelijk. Michel Preud'homme spitst zich echter niet alleen op de Pool toe.

“Teodorczyk afstoppen? Wij hebben een collectief plan om Anderlecht af te stoppen. Een collectief plan, zoals we dat iedere week opnieuw hebben. We weten dat we Teodorczyk in de gaten moeten houden, want hij scoort de laatste tijd erg vaak", aldus de trainer van Club op zijn wekelijkse persbabbel.

Berrier

“Maar voor de wedstrijd tegen KV Oostende vroeg iedereen me hoe we Berrier zouden afstoppen, omdat die in vorm was. Het is ons toen toch ook gelukt om het gevaar van Oostende te neutraliseren, hé?”, knipoogde de coach van de regerende kampioen nog tot slot.

Dat Preud'homme een specifiek plan heeft om de aanvalsleider van Anderlecht aan banden te leggen, hoeft niemand te verbazen. En dat hij dat plan liefst van al binnenskamers houdt, hoeft ons ook niet verbazen. Benieuwd of het tactische plannetje zal werken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties