De drie punten zijn een feit voor Standard, maar ... "We hebben nog een lange weg te gaan"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 12 reacties
De drie punten zijn een feit voor Standard, maar ... "We hebben nog een lange weg te gaan"

Na een kwartier spelen en een 2-0 tussenstand leek Standard naar de overwinning te freewheelen. Een rode kaart op het uur bracht echter nog wat spanning in de partij. Aleksandar Jankovic was niet echt tevreden na de 3-1 zege.

Coach Aleksandar Jankovic hield het kort over de uitsluiting van zijn rechtsback. "Die tackle van Fai was helemaal niet slim. Het was op 60 meter van ons eigen doel, maar het was een verdiende rode kaart", bekent de Serviër. "Het doel was om vandaag de drie punten te pakken en dat is ook gelukt."

Donderdag was er nog de mentale opdoffer na de Europese uitschakeling, zondag moest er absoluut gewonnen tegen Westerlo. "Drie dagen na een Europese match, dan is het nooit gemakkelijk", aldus Jankovic. "De zes ploegen voor ons (zeven met KV Mechelen, nvdr) hebben niet gewonnen, dus het was belangrijk om drie punten te pakken."

De conclusie van de Standard-coach was simpel. "Ik onthoud vooral dat we hebben gewonnen na een Europese match. De manier waarop is niet belangrijk, het resultaat is dat wel. We hebben nog een heel lange weg te gaan", besluit Jankovic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties