Absolute uitblinker bij KV Mechelen, maar ook rood: "Goh ja, je moet de intensiteit aanhouden tot het einde"
Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Moeskroen
| 3 reacties

Ahmed El Messaoudi pakte rood, maar speelde ook een sterke match

Absolute uitblinker bij KV Mechelen, maar ook rood: "Goh ja, je moet de intensiteit aanhouden tot het einde"
Foto: © photonews

De rode kaart was toch een smet op zijn sterke match, maar Ahmed El Messaoudi is eindelijk al het goeds dat over hem gezegd werd aan het bevestigen. De middenvelder speelde tegen Moeskroen een berematch, maar mist wel de wedstrijd tegen Waasland-Beveren.

Het enige wat El Messaoudi nog uit zijn spel moet bannen, zijn de onnodige - ja, zeg maar domme - gele kaarten. Daar kreeg hij er op Moeskroen twee van. Eentje voor een fout op het middenveld en eentje aan de zestien van de tegenstander. "Ja, het is jammer dat ik twee keer geel pak, zeker op het einde van de match. Dat ze onnodig waren? Goh, je moet de intensiteit wel aanhouden tot het einde van de match", zei hij zelf.

Maar terug focus op het positieve. Naast een sterke match gaf hij immers ook een heel mooie assist. "Ja, dat was een mooie actie, maar Tim (Matthys) deed het ook heel goed, want hij liep perfect. Ik kreeg heel wat vrijheid. De drie punten waren het belangrijkste en we mogen blijven dromen. Dit niveau moeten we aanhouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties