Directeur Pro League stapt op

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Directeur Pro League stapt op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ludwig Sneyers, de directeur generaal van de Pro League, houdt het voor bekeken. Sneyers was bijna tien jaar in functie en werkte mee aan de professionalisering van de Belgische competitie.

Zo stond hij mee aan de wieg van de play-offs en het kerstvoetbal. Sneyers trad op 1 juni 2007 aan onder toenmalig voorzitter Ivan De Witte. Na bijna tien jaar is het tijd voor een nieuwe uitdaging, dat meldt de Pro League in een communiqué.

"We zijn Ludwig dankbaar voor de inzet en toewijding waarmee hij bijgedragen heeft aan de verdere professionalisering en commercialisering van de Pro League. We wensen Ludwig het allerbeste toe voor de toekomst", was CEO Pierre François erkentelijk.

Dankbaar voor zijn bijdrage aan de professionalisering en commercialisering van de Pro League

-Pierre François

Ook Sneyers zelf wil afscheid nemen met een positieve noot. "De afgelopen 10 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt voor een fantastische organisatie in een unieke omgeving. Onze wegen scheiden nu. Maar ik kijk met grote tevredenheid en fierheid terug op de kansen die ik er gekregen heb en op de resultaten die ik er samen met de clubs en mijn collega's geboekt heb."

Hij is ervan overtuigd dat hij een goeie erfenis achterlaat. "Ik wens de Pro League veel succes toe, en ben overtuigd dat de juiste fundamenten er liggen voor nog vele schitterende jaren", sloot hij af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties