Vijfde seizoen bij Antwerp kan na maanden van blessureleed eindelijk beginnen voor Dom: "De laatste weken kreeg ik het erg moeilijk"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 14 reacties
Vijfde seizoen bij Antwerp kan na maanden van blessureleed eindelijk beginnen voor Dom: "De laatste weken kreeg ik het erg moeilijk"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Na een kleine vier maanden van blessureleed vierde Joren Dom kort voor de winterstop zijn rentree bij Royal Antwerp FC. Voor de routinier van de Bosuil waren het mentaal zware weken.

Aanvankelijk dacht men dat een vleeswonde in de knie Dom parten speelde. Maar uiteindelijk bleek het kraakbeen geraakt. Gevolg: een operatie en net geen vier maanden uit roulatie. Een harde diagnose voor de verdediger die de jongste twee seizoenen nagenoeg alles speelde bij de Great Old.

"In het verleden heb ik wel al eens een zware knieblessure gehad. Ik wist dus wat het inhield", vertelt Dom, net terug van enkele vakantiedagen in Spanje, bij Voetbalkrant.com. "Maar die routine van naar een wedstrijd toeleven begon ik steeds meer te missen."

Ik pikte alle matchen en één training per week mee om bij de club betrokken te blijven

"Ik probeerde wel bij de club betrokken te blijven door minstens één training per week te volgen en elke match mee te pikken. Maar hoe langer die inactiviteit duurde, hoe moeilijker ik het kreeg. Net omdat ik de ploeg niet kon helpen."

Ondertussen speelde Dom weer de volle 90 minuten tegen Tubeke en Lommel United. En voelt hij zich klaar om Antwerp mee aan de tweede periodetitel te helpen. "Ik heb tijdens mijn revalidatie misschien wel de meeste trainingsuren van iedereen geklopt. Ik ben volledig genezen. De dokters verzekerden me dat mijn knie weer 100 procent in orde is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties