Waar wordt er gespeeld dit weekend? En vooral... waar niet?

Waar wordt er gespeeld dit weekend? En vooral... waar niet?
Foto: © Photonews

De sneeuw en vrieskou lijken ook dit weekend weer de kalender van de voetbalbond voor de lagere reeksen in het water te doen vallen. De Koninklijke Belgische voetbalbond (KBVB) deelt volgende afgelastingen mee voor het weekend van 13 tot en met 15 januari.

NATIONAAL:
Voor de periode van 13 januari 2017 tot en met maandag 16 januari 2017 werd, naar aanleiding van de voorspellingen van het KMI voor de komende uren en dagen, beslist om de wedstrijden van volgende kampioenschappen af te gelasten: elite jeugd, reserven 1 Amateurs en jeugd van 1ste klasse amateurs. Aangekondigde vriendschappelijke wedstrijden op synthetisch terrein worden wel toegestaan.

In het vrouwenvoetbal mogen de clubs zelf beslissen of ze de wedstrijden afgelasten. Er worden wel flink wat problemen verwacht, de wedstrijd in de Super League tussen OHL en Genk gaat alvast niet door.

PROVINCIAAL:
Brabant: Voor het weekend van 13, 14 en 15 januari 2017 heeft het Provinciaal Comité van Brabant beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van alle officiële & vriendschappelijke wedstrijden. De wedstrijden van de groeperingen ABSSA en Interbanken zijn eveneens afgelast.

Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerp en Limburg: geen afgelastingen

Henegouwen: Algemene afgelasting behalve voor de eerste ploegen bij de mannen en de vrouwen.

Luik: Algemene afgelasting.

Namen: Algemene afgelasting.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties