Beloftevolle landgenoot verlengt zijn contract bij PSV: "De club gelooft in mij"
Koen Frans
Koen Frans
| 5 reacties

De 18-jarige Dante Rigo tekent in Eindhoven bij tot 2019

Beloftevolle landgenoot verlengt zijn contract bij PSV: "De club gelooft in mij"
Foto: © SC

Onze landgenoot Dante Rigo heeft zijn contract bij PSV tot medio 2019 verlengd. De 18-jarige middenvelder tekende vorige week woensdag omringd door zijn familie en pleegfamilie zijn nieuwe contract bij de Eindhovense club.

Dante Rigo is één van de grotere talenten in de PSV Jeugdopleiding, waar hij al sinds 2007 voor uitkomt. Onze beloftevolle landgenoot debuteerde de afgelopen maanden namens Jong PSV in het betaald voetbal en traint al regelmatig mee met het eerste elftal. "Mijn dag kan niet meer stuk", zegt Rigo op de clubwebsite.

"PSV is een warme, mooie familieclub. Iedereen voelt zich hier thuis. Ik heb er veel vertrouwen in dat ik hier kan doorbreken en voetballer kan worden. De club gelooft ook in mij. Mijn volgende doel is om zo snel mogelijk in de selectie te komen. Daarna kijken we verder naar de toekomst", aldus Rigo, die beseft dat hij als groot talent alles nog moet bewijzen. "Er wordt veel verwacht van mij en ik denk dat ik dat kan waarmaken. Ik moet hard werken, dan zal mijn kans wel komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties