Lombaerts denkt momenteel niet aan de Rode Duivels: "Het is mogelijk dat Martinez het niet voor mij heeft"

Redactie
| 0 reacties
Lombaerts denkt momenteel niet aan de Rode Duivels: "Het is mogelijk dat Martinez het niet voor mij heeft"
Foto: © photonews

Nicolas Lombaerts is aan zijn laatste maanden bij Zenit bezig. De 31-jarige verdediger mag aan het einde van het seizoen vertrekken bij de Russische topclub. Waarom hij onder Martinez nog niet speelde bij de Rode Duivels, is ook voor Lombaerts zelf een mysterie.

"Die vraag moet je aan Martinez stellen, echt waar. Ik weet in geen honderd jaar waarom ik niet meer word geselecteerd. Het is mogelijk dat hij het niet voor mij heeft. Maar ik weet het echt niet", zegt Nicolas Lombaers in Fan!. Bij zijn laatste selectie moest Lombaerts absoluut mee. Hij was nochtans net vader geworden en moest in Gibraltar de hele match op de bank zitten. "Martinez zal wel gezien hebben dat ik niet echt tevreden was. Misschien speelt dat mee."

"Maar hij kan me alleszins niet verwijten dat ik me niet honderd procent geef op training. Het blijft alleszins een vraagteken. Nu, de nationale ploeg is niet mijn eerste zorg. Mocht ik nu spelen, dan kan ik daar weer aan denken. Nu niet", aldus Lombaerts. De ervaren verdediger bevestigde overigens dat hij na dit seizoen bij Zenit zal vertrekken. Welke club zijn voorkeur wegdraagt, lees je hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties