Pure frustratie bij KRC Genk: "85 minuten gewerkt, een penalty gemist, en het dan zo dicht bij het einde laten liggen..."
Redactie
| 6 reacties

Racing genk bleef gefrustreerd achter

Pure frustratie bij KRC Genk: "85 minuten gewerkt, een penalty gemist, en het dan zo dicht bij het einde laten liggen..."
Foto: © photonews

Leandro Trossard leek enkele minuten voor tijd KRC Genk naar de zege te trappen, maar in het slot lieten de Limburgers zich de kaas van het brood eten. En dus bleef de club uit de mijnstad zwaar ontgoocheld achter.

Genk zocht namelijk tot diep in de tweede helft naar de juiste opening. "Als je 85 minuten hebt moeten werken in een match die niet leuk was, en je al een penalty hebt gemist, dan denk je dat je er eindelijk bent. Als het dan zó dicht bij de eindstreep toch nog misloopt, is dat enorm frustrerend", blikte Eddy Snelders bij Play Sports terug op het puntenverlies.

Via Stergos Marinos kwamen de Zebra's immers nog langszij. "Charleroi dwong de beste kansen af en profiteerde van de Genkse fouten", pikte Eric Van Meir in. "Ze leden te vaak balverlies en bij de 1-1 was ook de positionering niet goed. Daar weet een ploeg als Charleroi wel raad mee."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties