Europese prestaties zorgen voor extra meevaller bij Gent: "Het gebeurt steeds vaker"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Europese prestaties zorgen voor extra meevaller bij Gent: "Het gebeurt steeds vaker"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

KAA Gent blijft zich op het Europese toneel maar profileren als een club die het iedere tegenstander moeilijk kan maken. Vorig seizoen gooide de club hoge ogen in de Champions League, dit jaar toont Gent zich in de Europa League. Het heeft niets dan positieve gevolgen.

Zo vaart ook de jeugd van De Buffalo’s wel bij het Europese succes van Hein Vanhaezebrouck en zijn manschappen. “Je moet de prestaties van AA Gent zeker en vast niet onderschatten”, zegt de Gentse U19-coach Frédéric Dupré aan Voetbalkrant.com.

Uitnodigingen voor internationale toernooien

“Doordat het eerste elftal het Europees zo goed doet, krijgen onze jeugdploegen steeds vaker uitnodigingen voor internationale toernooien. Vroeger was dat absoluut minder het geval, maar daar komt stilaan verandering in.”

“Door de prestaties van de eerste ploeg krijgen we de laatste jaren, net als Club Brugge en Anderlecht, sneller uitnodigingen in de bus om deel te nemen aan die toernooien. En dat kan alleen maar een goede evolutie zijn”, besluit de gewezen speler van onder meer Gent, Zulte Waregem en Standard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties