Debat van de week: deze ploeg is volgens u al zo goed als zeker van play-off 1

Debat van de week: deze ploeg is volgens u al zo goed als zeker van play-off 1
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komend weekend wordt voor een derde van de ploegen het belangrijkste van de reguliere competitie. Moeskroen en Westerlo strijden om het behoud en bovenaan maken er nog vier kans op play-off 1. En over wie het gaat halen, is er absoluut geen unanimiteit.

Dat Charleroi er gaat bij zijn, is voor u wel zo goed als zeker. Bijna 60 procent van onze lezers ziet de Carolo's minstens een punt halen tegen Lokeren en zo play-off 1 veilig stellen. En daarna? Volgens u wordt het een gevecht tussen Gent en Mechelen, die in de Ghelamco Arena het onder elkaar mogen uitmaken.

Beiden doorstoten - wat betekent dat Charleroi verliest tegen Lokeren - ziet u ook wel gebeuren. 21,5 procent van de lezers ziet dat scenario wel uitkomen. Genk krijgt dan weer amper een kans... Enkel wat die hards geloven nog in de kansen van de Limburgers.

Genk? Nee, duidelijk niet

Zij moeten er immers op rekenen dat én Charleroi verliest én Gent punten laat liggen. Of ze moeten nog een beter doelpuntensaldo dan KV Mechelen laten optekenen. Dat betekent wel dat ze heel wat zullen moeten scoren in Westerlo, dat ook nog strijdt voor het behoud.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties