Mignolet in één van de belangrijkste duels van het jaar tegen Lukaku: "Er is altijd wel wat vijandigheid"

Mignolet in één van de belangrijkste duels van het jaar tegen Lukaku: "Er is altijd wel wat vijandigheid"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op de 30ste speeldag van de Premier League staat er een heel interessant duel tussen een paar Rode Duivels op het programma. In de Merseyside derby tussen Liverpool en Everton kijkt Simon Mignolet recht in de ogen van Romelu Lukaku.

Vier dagen na de match in Rusland ontmoeten Mignolet en Origi reeds weer Romelu Lukaku en Kevin Mirallas, maar deze keer niet als bondgenoten. In de laatste drie wedstrijden tegen Everton incasseerde Mignolet slechts één doelpunt. Kan hij ook nu Lukaku de mond snoeren?

"Sinds ik bij Liverpool zit, hebben we altijd goeie resultaten gehad tegen Everton thuis", aldus Mignolet. "De fans verwachten dat ook. Voor hen is dit een belangrijk moment. Het is leuk om die match te spelen."

Maar over overdreven vijandigheid maakt hij zich geen zorgen. "Ik denk niet dat er haat gaat zijn tussen de twee clubs. Iedereen wil winnen en iedereen juicht voor zijn eigen ploeg. Het is altijd fair play. Maar in Liverpool is dit natuurlijk speciaal. In vele families zijn er immers fans voor Everton en anderen voor ons."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties