Het geheim van het grote Anderlecht van 2000-2001: "Hij kon wel tien bakken bier drinken" en "Ja, we vierden graag feest"

Redactie
| 7 reacties
Het geheim van het grote Anderlecht van 2000-2001: "Hij kon wel tien bakken bier drinken" en "Ja, we vierden graag feest"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was nogal een ploeg die de laatste keer Manchester United klopte: Jan Koller, Tomasz Radzinski, Alin Stoica, Walter Baseggio... Een ploeg die het goed kon vinden op het veld, maar ook ernaast. Met legendarische feestjes tot gevolg...

Aimé Anthuenis liet in het Canvas-programma De Kleedkamer weten dat Jan Koller wel tien bakken bier kon opdrinken zonder het te voelen. "We vierden graag feest", geeft Koller toe in HLN. "Maar ik stond er altijd wel opnieuw op training. Weet je, misschien was dat ook deel van onze sterkte."

Anthuenis liet het oogluikend toe. "Ook Dheedene, Baseggio, Stoica en Crasson hielden ervan plezier te maken. Op dat vlak gunde Anthuenis ons een enorme vrijheid. Zolang we maar presteerden tijdens de match en er stonden op training. Eigenlijk was het de mooiste tijd van mijn carrière. Nadien vertrok ik naar Dortmund: daar ging alles er veel serieuzer aan toe."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties