Massimo Bruno herinnert zich de grote Zlatan-show nog levendig: "Maar we riepen niet Wooow, bedankt voor die geweldige goals "

Diederik Geypen
Diederik Geypen vanuit Anderlecht
| 7 reacties
Massimo Bruno herinnert zich de grote Zlatan-show nog levendig: "Maar we riepen niet <i> Wooow, bedankt voor die geweldige goals </i>"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De grote Zlatan-show van 23 oktober 2013 zit bij de Anderlecht-fans nog vers in het geheugen. Ibrahimovic, toen nog in dienst bij PSG, scoorde vier van de vijf Parijse goals in de Champions League-ontmoeting met paars-wit.

Ibracadabra kreeg bij zijn wissel een staande ovatie van het Anderlecht-publiek. Massimo Bruno die op de bank zat, keek met open mond toe. "Ik herinner me dat moment nog goed", vertelde Bruno op de persbabbel daags voor de ontmoeting met Man United.

"Hij maakte toen uitzonderlijke doelpunten waar onze fans van onder de indruk waren. Wij ook? Ons eerste gevoel was natuurlijk ontgoocheling. We zeiden niet: Wooow, bedankt om zo'n geweldige doelpunten te maken tegen ons. Het was een uniek moment, in de eerste plaats voor hem."

Ibrahimovic blijft een geweldige aanvaller, maar dit wordt een andere match

Massimo Bruno

Toch gelooft de Henegouwer niet dat het deze keer zo'n vaart zal lopen. "Ibrahimovic blijft een geweldige aanvaller, maar dit wordt een andere match", maakt Bruno zich sterk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties