Meer duidelijkheid rond forfait Köteles: "Hij loopt hier zeker niet tegen zijn goesting rond"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties

Het forfait van Laszlo Köteles bij Waasland-Beveren verliep zonder wrevel

Meer duidelijkheid rond forfait Köteles: "Hij loopt hier zeker niet tegen zijn goesting rond"
Foto: © photonews

Doelman Laszlo Köteles zal niet meer in actie komen bij Waasland-Beveren, dat werd al in verschillende bewoordingen in de kranten duidelijk gemaakt. Ofwel werd hij opzij geschoven, ofwel koos hij er zelf voor. We belden naar de Waaslanders voor verduidelijking.

Vooraf was er al een overeenkomst over de speelminuten van zowel Laszlo Köteles als tweede doelman Merveille Goblet. "Köteles zou vier wedstrijden spelen en Goblet zou de zes overige partijen voor zijn rekening nemen", klinkt het bij de fusieclub.

Jongeren beter maken

Na twee wedstrijden in play-off 2 stapte Köteles zelf naar de clubleiding. "Hij heeft na zaterdag aangegeven dat hij het niet meer kan opbrengen om zich op te laden. Hij heeft zelf gevraagd om Goblet de acht andere wedstrijden te laten spelen."

Een probleem is er niet. "Het gebeurde in onderling overleg. Köteles zal ook niet meer op de bank plaatsnemen, maar blijft wél voluit trainen en helpen om de jongere doelmannen beter te maken. Het is niet zo dat hij hier tegen zijn goesting rondloopt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties