Reactie Het wordt Dejaegere teveel na nieuwe aanslag: "Ik heb mijn reputatie, zeggen ze, maar iedereen moet maar eens de beelden bekijken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Charleroi
| 1 reacties
Het wordt Dejaegere teveel na nieuwe aanslag: "Ik heb mijn reputatie, zeggen ze, maar iedereen moet maar eens de beelden bekijken"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Match drie van de play-offs bracht niet alleen een uitoverwinning van AA Gent op bezoek bij Charleroi, er was ook de tweede doodschop richting de benen van ene Brecht Dejaegere op te merken.

Iedereen herinnert zich nog wel de torpedo van Poulain, die in de (veld)Slag om Vlaanderen zijn twee benen richting Dejaegere afvuurde. Wel, Harbaoui deed dat zondagavond losjes over. "Ik zie hem echt naar die bal springen met twee voeten vooruit. Het is een beetje teveel van het goeie momenteel op ik", aldus Dejaegere achteraf.

Ik spring, ja, maar om mezelf te beschermen

Je zou het voor minder kotsbeu raken. Na Alli volgde Poulain, na Poulain volgde Harbaoui. En dan nog moet de middenvelder van Gent heel wat commentaar trotseren. "Ze zeggen altijd dat ik mijn reputatie heb, maar ik denk dat iedereen gewoon eens wat beter de beelden moet bekijken. Ik spring, ja, maar ik spring om mezelf te beschermen.”

Je zou denken dat hij geviseerd wordt. "Het is toch iedere keer ik die de zware tackles te verduren krijg." Geviseerd is misschien wat sterk uitgedrukt, maar het is teveel van het goede. ”Ik ga niet zeggen dat het me frustreert, maar het is niet plezant." Daar kunnen we enigszins inkomen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties