Zoals verwacht roept Reviewcommissie één speler op het matje

Redactie
| 23 reacties
Zoals verwacht roept Reviewcommissie één speler op het matje
Foto: © photonews

De Reviewcommissie kwam vandaag samen om de fases uit speeldag 3 van de play-offs te herbekijken. Veel werk zullen ze niet gehad hebben, want zoveel jongens gingen er niet over de schreef. Eentje ging volgens ons wél over de schreef.

Zoals verwacht roept de Reviewcommissie Hamdi Harbaoui op. De aanvaller van Charleroi ging tot twee keer toe te hard door op een speler van AA Gent en dat blijft wellicht niet zonder gevolgen. Harbaoui mag zich nu aan een schorsing verwachten.

Onze mening van eerder op de dag:

Hamdi Harbaoui

Harbaoui ging - volgens ons en de beelden - opzettelijk door op Gent-doelman Kalinic. En ook vond hij het nodig om met beide voeten door te gaan op Brecht Dejaegere, het favoriete tacklestuk van de Buffalo's. Vooral die laatste fase vonden we erover en mag gerust bestraft worden.

Dejaegere werd er wat ongerust door. "Ik heb mijn reputatie tegen, zeggen ze, maar als ik niet spring... Ik wil niet zeggen dat ik geviseerd wordt, maar het wordt nu toch wat veel." In de match tegen Tottenham ging Dele Alli ook al eens stevig door op de benen van de middenvelder.

Uros Spajic

De verdediger van Anderlecht wordt door velen gezien als Reviewcommissievoer, maar na het bekijken van de beelden was het duidelijk dat Spajic het gezicht van Dimata onopzettelijk raakte. Hij hield zijn ogen constant op de bal en de arm ging pas naar het aangezicht nadat hij geraakt werd door het achterhoofd van Dimata.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties