Reactie Roeselare kan maar niet winnen: "We moeten meer trots en eergevoel hebben"

Simon Hamoir
Simon Hamoir vanuit Moeskroen
| 0 reacties
Roeselare kan maar niet winnen: "We moeten meer trots en eergevoel hebben"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na zes speeldagen in de play-offs is Roeselare nog steeds op zoek naar zijn eerste overwinning. Toch is trainer Mercier absoluut niet ontevreden van de prestatie van zijn spelers.

Want: Roeselare liet leuke dingen zien op zondagavond op le Canonnier. Zeker in de eerste helft konden ze af en toe flink dreigen, maar na de voorsprong via Matulevicius kon het geen vuist meer maken en ging het ten onder. Reageren of scoren? Dat lukte niet meer.

"Ik ben zwaar ontgoocheld en mijn spelers ook, want ze speelden echt wel een goede eerste helft. Het was een correcte match van ons, maar dat volstaat niet voor een overwinning. Misschien moeten we meer trots en eergevoel hebben", aldus coach Arnauld Mercier na de nederlaag.

"We kunnen veel leren van deze wedstrijden, maar we zien ook dat we nog veel werk hebben om mee te strijden met de tegenstanders. We moeten ook nog werken aan onze efficiëntie, maar deze play-offs waren niet ons uiteindelijke doel. Toch zijn we tevreden dat we van dit soort matchen veel kunnen leren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties