Preud'homme beseft dat sterkhouder Club Brugge bijna weg is: "Volgend seizoen niet meer in België"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 12 reacties
Preud'homme beseft dat sterkhouder Club Brugge bijna weg is: "Volgend seizoen niet meer in België"
Foto: © Photonews

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge is terug van weggeweest. Na een sterke 1-3-overwinning op het veld van Sporting Charleroi, staat blauw-zwart alleen tweede op vier punten van leider RSC Anderlecht. Dat Club er opnieuw staat, heeft het onder meer te danken aan José Izquierdo.

“Het is jammer dat Izquierdo in het begin van de play-offs geblesseerd was en we toen geen beroep op hem konden doen”, vertelde Michel Preud’homme na de match in Charleroi. “Hij is nog niet lang opnieuw de oude, maar lijkt nu wel al terug en duikt als vanouds in de ruimtes.”

De flitsende Izquierdo die we in Charleroi aan het werk zagen, is zonder twijfel één van de beste spelers op de Belgische velden. “We beschikken over een sterk collectief en Izquierdo is misschien wel dé exponent van ons spel”, aldus Preud’homme tijdens een tv-interview bij onze Waalse collega's.

Transfer naar het buitenland in de maak

Al beseft de trainer van Club Brugge maar al te goed dat de sterke prestaties van Izquierdo geïnteresseerde clubs opnieuw wakker schudden. In Brugge wachten ze rustig af tot de eerste telefoontjes binnenlopen. “Volgend seizoen zal Izquierdo niet meer in België te zien zijn”, besloot Preud’homme.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties