'Oplossing in de maak voor overbodige Anderlecht-speler'
Redactie
| 4 reacties

'Oplossing in de maak voor overbodige Anderlecht-speler De Maio'

'Oplossing in de maak voor overbodige Anderlecht-speler'

RSC Anderlecht verzekerde zich donderdagavond van een 34ste landstitel in de clubgeschiedenis. Nu lijkt het échte werk pas te beginnen voor het bestuur... Heel wat spelers zijn gegeerd en zullen vertrekken.

Zo is er bijvoorbeeld veel vraag naar Youri Tielemans, Leander Dendoncker, Lukasz Teodorczyk en Kara Mbodji. Maar ook verschillende overbodige spelers zullen Anderlecht ongetwijfeld verlaten.

Neem nu Sebastien De Maio. De Franse verdediger kwam vorige zomer naar paars-wit, maar verkaste in diezelfde zomer nog op huurbasis naar Fiorentina. Daar kon De Maio zich niet in de basis knokken en de Italiaanse subtopper licht de optie tot aankoop dan ook niet, dat weet Het Nieuwsblad.

Bologna

Aangezien er ook bij Anderlecht geen plaats is voor de speler, zal er straks een oplossing gezocht worden. Volgens Het Nieuwsblad maakt Bologna, de Italiaanse nummer vijftien, een reële kans om De Maio over te nemen. Anderlecht zou minstens 2 miljoen van de geïnvesteerde 3,3 miljoen euro willen recupereren. Het verdiende al één miljoen aan de uitleenbeurt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties