Overweegt Hazard een sensationele overstap naar CL-winnaar Real Madrid? De aanvoerder van de Rode Duivels reageert op de speculaties

Hermès Van Damme en Redactie vanuit Tubeke
| 13 reacties
Overweegt Hazard een sensationele overstap naar CL-winnaar Real Madrid? De aanvoerder van de Rode Duivels reageert op de speculaties

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard, nog steeds de aanvoerder van de Rode Duivels, sprak zondag de media te woord daags voor de oefeninterland tegen Tsjechië. Op de persbabbel kwam uiteraard ook zijn persoonlijke toekomst aan bod.

Hazard werd de jongste weken veelvuldig aan kersvers Champions League-winnaar Real Madrid gelinkt. En zelf stak de winger zijn voorliefde voor de Koninklijke nooit weg. "Uiteraard zal ik eventuele aanbiedingen bestuderen. Iedereen koestert dromen in zijn leven", aldus de Rode Duivel.

Hogere concurrentie

"Dat kan spelen in Spanje zijn, maar ook bij Chelsea. Ik voel mij er heel goed en ik denk dat ik de komende jaren nog heel wat kan betekenen voor Chelsea. Als ik ooit voor Real uitkom, zou ik er wel eens op de bank kunnen terechtkomen", koelt Hazard de speculaties. "Ik denk dat ik heel wat zaken tegen elkaar zal moeten afwegen dan."

En dus richt de Waals-Brabander zijn vizier nog steeds op The Blues, die mogelijk een nieuw contract voorbereiden. "Ik heb de directie nog niet ontmoet. Ik denk alleen aan de twee volgende duels met de Rode Duivels", besloot Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties