Het is José Mourinho menens: Man United heeft dit plan klaar om de duizelingwekkende prijs voor Romelu Lukaku te drukken

Redactie
| 1 reacties
Het is José Mourinho menens: Man United heeft dit plan klaar om de duizelingwekkende prijs voor Romelu Lukaku te drukken

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Everton gaat Romelu Lukaku deze zomer kwijtspelen aan een Europese grootmacht. Naar waar Big Rom trekt, is nog zeer de vraag. Momenteel is een tweestrijd aan de gang tussen Chelsea en Manchester United.

De interesse van de Engelse landskampioen in Lukaku is al langer bekend. De Rode Duivel is een prioriteit voor The Blues en hun coach Antonio Conte. Maar ook United dringt meer en meer aan.

Geen Griezmann

Antoine Griezmann, een ander target van The Mancunians, gaf ondertussen te kennen dat hij bij Atlético Madrid blijft. (lees HIER meer) En dus wordt Lukaku naar Old Trafford halen nog belangrijker.

De Daily Star meldt dat ManU Wayne Rooney in de deal wil betrekken om de prijs te drukken. Everton plakte namelijk een som van 115 miljoen euro op het hoofd van Lukaku. Rooney brak bij The Toffees destijds volledig door en stak nooit weg dat hij ooit graag terugkeert naar Goodison Park.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties