Érg gewilde Donnarumma spreekt zich nu ook zelf uit over zijn toekomst

Redactie
| 1 reacties
Érg gewilde Donnarumma spreekt zich nu ook zelf uit over zijn toekomst
Foto: © Photonews

Gianluigi Donnarumma is amper 18 jaar oud, maar de wereld ligt wel al aan de voeten van de piepjonge Italiaanse doelman. Donnarumma is al twee seizoenen een vaste waarde bij AC Milan, maar zowat iedere Europese topclub trekt aan de mouw van de keeper...

Toch moet men bij AC Milan nog niet vrezen. Hun goudklompje blijft wellicht nog even tussen de palen van San Siro staan. “Iedereen weet dat mijn voorkeur uitgaat naar een verlengd verblijf bij AC Milan”, vertelde Donnarumma aan GQ. “Ik ben momenteel op zoek naar een huis in de stad om er met mijn familie te gaan wonen.”

“Ik blijf rustig onder alle aandacht. Iedere betrokken partij kent de beslissing die ik heb genomen. Ik ben érg verknocht aan de kleuren van Milan”, benadrukte Donnarumma. Dat zijn manager Mino Raiola hem iets anders zou adviseren, klopt niet. “Mino, Enzo Raiola en ikzelf zijn een hecht team”, besloot de jonge Italiaan.

Nog geen toptransfer

Absolute topclubs zoals Manchester United, Chelsea, Arsenal, Juventus, Paris Saint-Germain en Real Madrid zullen de komst van toptalent Donnarumma (voorlopig?) dan ook uit hun hoofd moeten zetten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties