'Man Utd biedt 210 miljoen euro plus De Gea voor twee Real Madrid-sterren'

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
'Man Utd biedt 210 miljoen euro plus De Gea voor twee Real Madrid-sterren'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onwaarschijnlijk voorpaginanieuws bij het Italiaanse Tuttosport zondag: Manchester United zou 210 miljoen euro en David De Gea aanbieden aan Real Madrid, in ruil voor Cristiano Ronaldo en Alvaro Morata. De voetbalwereld in rep en roer.

De laatste dagen dook er een hardnekkig gerucht op dat Cristiano Ronaldo wil vertrekken bij Real Madrid (al werd dat nog steeds niet officieel bevestigd), maar een transfer voor Morata is deze zomer wel aan de orde. Volgens Tuttosport gaat Manchester United volop voor de twee sterren met een ongezien bod en daarbovenop ook nog eens doelman David De Gea, die eerder al gelinkt werd aan De Koninklijke.

Dit zou natuurlijk ook gevolgen hebben voor AC Milan-goalie Gigi Donnarumma, de meest besproken speler in Italië de laatste dagen. Hij verlengde zijn contract in de modestad niet en uitte zijn wil om nieuwe oorden op te zoeken, maar in dit scenario zal dat niet Madrid worden. Zondagnamiddag volgt een persconferentie van makelaar Mino Raiola waaruit waarschijnlijk meer duidelijkheid zal komen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties