Club Brugge ruilt shirtsponsor naar goede gewoonte in voor goed doel

Timothy Collard
Timothy Collard
| 2 reacties
Club Brugge ruilt shirtsponsor naar goede gewoonte in voor goed doel
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Voor het vierde jaar op rij zullen de spelers van Club Brugge tijdens de voorbereiding met een goed doel op hun shirt spelen. Shirtsponsor Daikin maakt de komende weken plaats voor Child Focus.

De Belgische vzw Child Focus doet sinds 1998 zijn uiterste best om vermiste kinderen terug te vinden en seksuele uitbuiting, zowel offline als online, tegen te gaan. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen prijkt Child Focus op het shirt van Club Brugge.

Ook tijdens de voorbije drie seizoenen ruilde blauw-zwart zijn traditionele shirtsponsor in voor een goed doel. Zo prijkten ‘Kom Op Tegen Kanker’, ‘Make a Wish’ en ‘Go For Zero’ al op het truitje van Club.

Boodschap van Child Focus verspreiden

CEO Vincent Mannaert is alvast tevreden om het project van Child Focus te ondersteunen. “Niet weten waar je kind zich bevindt is een van de ergste dingen die je als ouder kan meemaken, daar is iedereen het over eens”, klinkt het op de webstek van blauw-zwart.

“De campagne ‘een vermist kind is dichterbij dan je denkt’ deed bij velen de ogen opengaan, we kunnen allemaal ons steentje bijdragen. We zijn blij dat we via Club en onze achterban op deze manier de boodschap van Child Focus kunnen verspreiden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties