Het zelfvertrouwen is terug in Brussel: "We kunnen iets speciaals doen in de Champions League"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 45 reacties
Het zelfvertrouwen is terug in Brussel: "We kunnen iets speciaals doen in de Champions League"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Heel Anderlecht loopt er ontspannen bij. Het is jaren geleden dat we Herman Van Holsbeeck nog zo opgewekt zagen eind juni en zijn voorzitter loopt er ook zo bij. Het huiswerk is grotendeels af en de transfers ogen fantastisch. Vanden Stock spreekt dan ook al over nummer 35.

De feestroes van de 34ste titel is zelfs nog voelbaar in Anderlecht. De champagne blijft er vloeien, want elke gelegenheid is goed om de kurken te laten 'ploppen'. Met Kums, Sels, Gerkens en Onyekuru lijkt dit Anderlecht zelfs meer toegevoegde waarde te hebben dan vorig seizoen.

"Als ik eerlijk ben: dit team is sterker dan dat met Tielemans", aldus Roger Vanden Stock. "Met Kums hebben we een man die de lijnen kan uitzetten. Hij was altijd al een Anderlecht-man, maar op zijn 18de was hij nog niet klaar voor ons. En met Onyekuru hebben we nu vooraan een koppel dat vorig seizoen goed was voor 44 goals."

Champions League

Maar Vanden Stock denkt niet enkel aan de titel. De Champions League is dit jaar niet enkel een melkkoe voor extra financiële middelen. Nee, er leeft vertrouwen om het goed te doen. "Alles hangt af van de loting. De spelers willen tegen Barcelona, Real Madrid, Juventus... spelen, maar ik wil overwinteren. En aangezien we in pot 3 zitten, is er hoop. Misschien kunnen we wel iets speciaals doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties