Op z'n Totti's? Boegbeeld is Sporting Lokeren na 23 jaar nog niet beu, club werkt mee aan contractverlenging tot 2021(!)

Op z'n Totti's? Boegbeeld is Sporting Lokeren na 23 jaar nog niet beu, club werkt mee aan contractverlenging tot 2021(!)
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Lokeren heeft al enkele nieuwe transfers gedaan dit seizoen, maar het maakt ook werk van standvastigheid. Op dat gebied wil het nu ook zijn boegbeeld langer aan boord houden.

Kilian Overmeire zou maandag volgens Het Laatste Nieuws namelijk een nieuwe verbintenis kunnen tekenen die hem tot 2021 bij de club moet houden. De middenvelder heeft een contract dat afloopt in 2018, maar de club wil dus een extra inspanning doen.

Overmeire gaat dus ook de komende jaren nergens heen, al lag dat al eventjes in de lijn der verwachtingen. De 31-jarige middenvelder toont nogmaals dat ook in België clubliefde nog bestaat.

De publiekslieveling en het absolute boegbeeld kwam in 1994 naar Sporting Lokeren, waar hij quasi alle jeugdreeksen doorliep en in 2003 zijn debuut maakte onder Paul Put. Daarna bleef hij de Waaslanders steeds trouw.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties