Op deze positie(s) wil Leko nog versterking: op zoek naar klasse en creativiteit

Redactie
| 8 reacties
Op deze positie(s) wil Leko nog versterking: op zoek naar klasse en creativiteit
Foto: © photonews
Word fan van Club Brugge! 5783

Ivan Leko heeft zijn groep een week lang goed bestudeerd op stage in Garderen. Het probleem is dat er jongens rondliepen die straks gaan vertrekken. Eentje zoals José Izquierdo, voor wie hij wel een vervanger wil.

Nochtans heeft Leko met Acolatse en Dennis twee jongens rondlopen die in de voorbereiding wel indruk maakten. Maar Leko wil er dus een 'zekerheid' bij. "Over Izquierdo zijn er afspraken gemaakt. En dus is er voor hem geen hoofdrol weggelegd. Als we nog één iets zouden nodig hebben, dan is het iemand die zijn klasse en creativiteit kan vervangen", klinkt het in HLN.

Leko, zelf als speler een fijnbesnaarde artiest, wil iemand die iets kan forceren. "Dennis doet het goed op links, maar hij speelde vorig seizoen in een competitie zonder druk. We mogen niet verwachten dat hij Izquierdo meteen kan doen vergeten. Iemand met kwaliteiten en statistieken, dat hebben we nog nodig. Niet per se een linkerflank. Dat kan ook een nummer tien zijn of iemand die op meerdere posities kan spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties