12 miljoen voor Raiola na transfer Lukaku? Belgische topmakelaar reageert: "Niet verwonderlijk"

Redactie
| 12 reacties
12 miljoen voor Raiola na transfer Lukaku? Belgische topmakelaar reageert: "Niet verwonderlijk"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Er is veel te doen geweest over de transfer van Romelu Lukaku naar Manchester United. Niet in het minst over zijn manager, Mino Raiola, die niet bepaald armer wordt van de toptransfer. Hij zou zo'n 12 miljoen euro opstrijken.

Patrick De Koster heeft met Kevin De Bruyne zelf een wereldster in zijn portefeuille. Hij weet dus hoe het eraan toe gaat. "Raiola is één van de topmakelaars in onze branche”, zegt Patrick De Koster aan Sporza. “Hij zit sowieso altijd bij de vijf groten. Dat die mensen zichzelf iets meer commissie kunnen toe-eigenen, is niet verwonderlijk in onze wereld."

Raiola zou zelf 12 miljoen overhouden aan de transfer. “Het is sowieso veel geld, maar de gebruikelijke commissie in de makelaarswereld draait rond de 10 procent."

De macht van makelaars bestaat

Toch wordt Raiola zwaar op de korrel genomen omdat hij Lukaku beïnvloedde om voor Manchester te kiezen. “De macht van makelaars bestaat, maar ik denk dat de uiteindelijke beslissing genomen wordt door de speler, want hij moet zijn handtekening zetten", aldus De Koster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties