Reactie Moeilijk seizoen voor Kortrijk? "Nee, we gaan winnen, en snel"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Charleroi
| 2 reacties
Moeilijk seizoen voor Kortrijk? "Nee, we gaan winnen, en snel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Aimabele man, die Yannis Anastasiou. Na de match toch, want tijdens een match is hij vrij energiek te noemen. We hoorden hem vanop 40 meter naar zijn spelers roepen. Maar Kortrijk zit op de goeie weg...

Anastasiou kreeg ook niet de makkelijkste taak: een nieuwe mentaliteit en groep bouwen én de kleedkamer uitkuisen. Maar het lijkt hem al aardig gelukt, want op het veld staat er iets. Dat was te zien in de tweede helft. "We hebben onszelf in de problemen gebracht met die penalty", gaf hij toe.

"Maar op Charleroi voor de eerste match komen, is geen cadeau. Die ploeg staat er altijd en heeft al drie jaar dezelfde coach, wat altijd een voordeel is. We ontbraken ietwat geluk dat een paar ballen tegen de lat gingen, maar ik hou er een goed gevoel aan over."

De jongens weten ook dat enkel dat doelpunt ontbrak

Kortrijk wordt door velen een moeilijk seizoen voorspeld, maar Anastasiou lacht daar eens mee. "We hebben de goeie weg ingeslagen. We halen uit deze match nieuwe ideeën om mee te nemen naar Kortrijk. De jongens weten ook dat enkel dat doelpunt ontbrak. We gaan winnen hoor, en snel!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties