Lokeren-kapitein (31) twijfelt niet: "Nog lang niet afgeschreven"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 1 reacties
Lokeren-kapitein (31) twijfelt niet: "Nog lang niet afgeschreven"
Foto: © photonews

Het seizoen van Lokeren begon niet bepaald op de best mogelijke manier: tegen Club Brugge werd het ronduit vernederd en kapitein Kilian Overmeire is er de eerste maand al niet bij. Maar het clubicoon zal er snel terug staan.

“Ik heb mezelf afgebeuld. Vanaf de operatie tot het begin van de voorbereiding. Ik werd gek tussen die vier muren", vertelt Overmeire in Het Nieuwsblad over de lange revalidatie na zijn schouderblessure. En dan kwetste hij zich aan de adductoren.

Wat mis ik die adrenaline van die competitiewedstrijden voor een vol stadion...

Kilian Overmeire

Begint de middenvelder zijn 31 lentes te voelen? “Grappig, want veel mensen vragen me dat”, aldus Overmeire. "Het is ook merkwaardig. Behalve die schouderblessure ben ik in veertien seizoenen nooit ernstig geblesseerd geweest. Maar twijfelen aan mijn lichaam doe ik niet. Sterker nog: mijn lichaam is nog lang niet afgeschreven", verzekert hij.

3 à 4 weken

Dat Lokeren hem dringend nodig heeft, werd heel duidelijk in de vernedering tegen Club Brugge op de openingsspeeldag. "Een exacte datum wil ik er liever niet opplakken. Anders zou de ontgoocheling nog groter kunnen zijn. Ik moet luisteren naar mijn lichaam. Maar als ik groen licht krijg, zal ik er staan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties