Anderlecht klopt aan bij Juventus én Barcelona

Redactie
| 22 reacties
Anderlecht klopt aan bij Juventus én Barcelona

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht wil in augustus nog een aantal zaakjes doen op de transfermarkt. Zeker achterin is het nog op zoek naar wat versterking. Twee dossiers komen daarbij iets dichterbij. En nee, ze staan elkaar niet in de weg.

Staat zeker op de radar: Rogerio. De 19-jarige linksachter van Juventus werd vorig jaar weggehaald bij Sassuolo en maakte al flink wat indruk.

Toch wil de Oude Dame de linksback graag uitlenen. Anderlecht zou daarbij een optie zijn, waar de youngster na het vertrek van Acheampong de concurrentie kan aangaan met Ivan Obradovic.

De eventuele komst van Rogerio hoeft geen rem te zijn op de interesse van paars-wit in Thomas Vermaelen. Die zou eerder centraal worden uitgespeeld en moet de vervanger worden van Nuytinck (en Kara, als daarvoor de komende weken nog een groots bod binnenkomt).

De Rode Duivel van zijn kant blesseerde zich tijdens een voorbereidingswedstrijd op vrijdag alweer na een kwartiertje spelen. Tegen eind augustus - koopjestijd op de transfermarkt - zou hij dan wel helemaal in orde moeten zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties