Realiseert Manchester United supertransfer? 'Real Madrid-voorzitter had gesprek met Mourinho en gaf duidelijke hint'

Timothy Collard
Timothy Collard
| 17 reacties
Realiseert Manchester United supertransfer? 'Real Madrid-voorzitter had gesprek met Mourinho en gaf duidelijke hint'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester United trok dinsdagavond aan het kortste eind in de Europese Supercup. Champions Leaguewinnaar Real Madrid ging met de trofee aan de haal, maar mogelijk leverde de trip naar Macedonië toch nog iets op voor José Mourinho.

Zo zou de trainer van Manchester United van Real Madrid te horen hebben gekregen dat zijn club Gareth Bale in huis kan halen. Mourinho hengelde een hele tijd naar de diensten van de Welshman, maar leek hem de jongste maanden te hebben opgegeven.

Tijdens een publiek optreden was Real Madrid-voorzitter Florentino Perez nochtans duidelijk: “Gareth Bale? Ik heb helemaal niet de intentie om hem te verkopen”, aldus Perez. “Hij is een speler van Real Madrid en is ontzettend belangrijk voor dit team. Hij is één van ’s werelds beste spelers.”

Perez tegen Mourinho: "Jullie kunnen Bale kopen"

Maar toch menen Spaanse media te weten dat Real openstaat om Bale van de hand te doen. Volgens Diario Gol zou Perez in een privégesprek met José Mourinho hebben aangegeven dat Bale de club mag verlaten en Manchester United in aanmerking komt om hem binnen te halen.

Hoeveel miljoenen er bij zo’n supertransfer precies aan te pas zouden komen, is niet duidelijk. Real Madrid haalde Bale in 2013 weg bij Tottenham Hotspur, en dat voor een astronomisch hoog bedrag van 101 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties