Niet iedereen bejubelt trainerswissel van Lokeren: "Lambrecht jongleert met trainers zoals een messengooier in het circus"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 21 reacties
Niet iedereen bejubelt trainerswissel van Lokeren: "Lambrecht jongleert met trainers zoals een messengooier in het circus"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren beleeft een woelige seizoensstart. Na een 0 op 6 vloog Runar Kristinsson stante pede buiten en werd Peter Maes, de succescoach van weleer, teruggehaald naar Daknam. Columnist Hugo Camps is geen voorstander.

''Voorzitter Roger Lambrecht (85) van Lokeren jongleert met trainers zoals een messengooier in het circus'', is Camps streng in HLN. "Roger heeft meer coaches aan de deur gegooid dan de jaren dat hij preses is op Daknam."

Lambrecht vond de Ijslander te braafjes voor zijn spelers en sprak van 'een dooie boel'. "Roger houdt van schreeuwers en dat was Runar niet. Altijd rustig, met twee woorden sprekend, every inch a gentleman, halve intellectueel", gaat Camps verder. "Mannen die proberen beschaafd Nederlands te spreken maken hem achterdochtig. In het Waasland wordt nog gevloekt.''

Slecht idee

Hij is al helemaal geen voorstander van de keuze om Peter Maes terug te halen. ''Aan het vakmanschap en de passie van Maes moet niet getwijfeld worden. Maar hij blijft een coach die weg wou uit Daknam. De breuk is niet uit te wissen. En dat scheelt in het krediet van de fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties