Lukebakio koestert geen wrok tegen Weiler: "Hij heeft me terecht bij de reserven gezet"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 2 reacties
Lukebakio koestert geen wrok tegen Weiler: "Hij heeft me terecht bij de reserven gezet"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De huurbeurt van Dodi Lukebakio bij Toulouse werd een totale flop. Hij keerde wel met een grote honger terug naar Anderlecht, maar Weiler had andere plannen en daarom koos hij voor een nieuwe uitleenbeurt aan Charleroi.

Bij Anderlecht blijven ging niet. "Mijn doel was simpel: ik wou ontploffen. Ik wou echt hard werken, zelfs bij de B- of C-kern, om mijn waarde voor de eerste ploeg te bewijzen. Maar een seizoen zonder speeltijd bij de reserven was geen optie", vertelde hij aan La Dernière Heure.

Weiler gunde hem geen kansen. "Ik had geleerd uit mijn fouten en wou gewoon laten zien wat ik waard zien. Maar achteraf bekeken heeft hij me terecht bij de reserven gezet, zeker na dat moeilijk jaar bij Toulouse. De coach had had zijn kern en zijn keuzes al gemaakt. En die respecteer ik. Ik was niet boos," laat hij weten.

Bij Charleroi kan hij zich toch nog tonen aan Anderlecht. "Er is een zekere motivatie, dat kan ik niet verbergen. Maar het is geen wraak. Op het veld ga ik doen wat ik altijd doe: werken voor de ploeg en drie punten pakken", concludeerde hij.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties