Rechterflank Anderlecht een probleem? Wachten op Najar, want twee andere opties...
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 7 reacties

Anderlecht hoopt dat Andy Najar zo snel mogelijk terug is

Rechterflank Anderlecht een probleem? Wachten op Najar, want twee andere opties...
Foto: © photonews

De rechterflank van Anderlecht heeft al bijzonder veel kritiek moeten slikken dit seizoen. Toegegeven, Appiah en Chipciu hebben nog geen onvergetelijke indruk nagelaten. De club zou zelfs op zoek zijn naar een nieuwe rechtsachter, maar blijkbaar zijn er een paar al serieus afgeschreven.

Anderlecht heeft immers nog een paar jongens in zijn kern zitten die op die posities kunnen spelen. Massimo Bruno werd nog een jaartje gehuurd van RB Leipzig, maar kreeg afgelopen zondag op Charleroi pas zijn eerste 11 minuten toebedeeld.

Van Emmanuel Sowah, die op beide posities kan spelen, is al helemaal geen sprake meer. De 19-jarige Ghanees moet steevast in de tribunes gaan zitten. Nochtans had Anderlecht zondag één Belg op overschot op zijn bank zitten. Sowah speelde een degelijke voorbereiding en leverde enkele goeie assists af, maar krijgt onder Weiler niet al te veel kansen meer.

Najar heeft de individuele veldtraining hervat en zou het probleem moeten oplossen.

Paars-wit hoopt op de terugkeer van Andy Najar om veel van de problemen op die rechterflank op te lossen, maar hoe lang de Hondurees nog in de lappenmand gaat liggen, kan niemand zeggen. Weiler houdt van de discipline die Chipciu zowel offensief als defensief aan de dag legt.

Najar, die wel al de individuele veldtraining hervatte, zou dus vooral als rechtsachter in beeld zijn. Niet zijn favoriete positie, maar momenteel wel de beste optie indien hij terug is. Het lijkt er immers niet op dat Weiler andere opties overweegt. Met Najar zou hij natuurlijk een loopwonder erbij hebben die zowel offensief als defensief kan bijdragen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties