Haalt Chelsea nog zwaar uit op de transfermarkt? 'Conte heeft oogje op spelers van Juventus, Tottenham en Arsenal'
Redactie
| 0 reacties

Haalt Chelsea nog zwaar uit op de transfermarkt? 'Antonio Conte heeft oogje op spelers van Juventus, Tottenham en Arsenal'

Haalt Chelsea nog zwaar uit op de transfermarkt? 'Conte heeft oogje op spelers van Juventus, Tottenham en Arsenal'

Chelsea begon met een pijnlijke nederlaag aan het nieuwe seizoen in de Premier League. Trainer Antonio Conte was al niet tevreden met de transferactiviteit van zijn bestuur en de verliespartij van vorig weekend deed daar natuurlijk geen goed aan.

De Italiaanse oefenmeester van Chelsea wil er koste wat het kost nog versterking bij vooraleer de transfermarkt op 31 augustus zijn deuren sluit. Conte hoopt dat hij in iedere linie nog een nieuwe speler mag verwelkomen. Het gonst dezer dagen dan ook van de geruchten rond Stamford Bridge…

Alex Sandro, Rose, Cedric

Allereerst: volgens The Daily Mail maakt Chelsea nog steeds jacht op Alex Sandro (26). Conte is een grote fan van de Braziliaanse linksachter, maar Juventus houdt het been voorlopig stijf. Een nieuw bod werd recent afgewezen. Conte zou nu aan Sandro gevraagd hebben om een transferverzoek in te dienen bij Juve.

Maar Chelsea houdt ook de situatie van een andere linksachter in de gaten: Danny Rose. De Engelse international liet zich kritisch uit over de inkomende transfers van Tottenham Hotspur. Zelf zou hij graag naar een andere Engelse topclub vertrekken.

En volgens The Telegraph heeft Chelsea ook Cedric Soares (25) in het vizier. De Portugees van Southampton zou Conte meer mogelijkheden moeten geven op de rechtsachter. Of Southampton hem wil laten gaan, is niet duidelijk.

(Lees verder onder de foto)

Oxlade-Chamberlain en Belotti?

Ook in aanvallend opzicht zit Conte op vers bloed te wachten. Volgens Goal proberen The Blues nog steeds om Alex Oxlade-Chamberlain (24) los te weken bij Arsenal. Volgens The Daily Star tot slot, heeft de regerende kampioen ook nog Andrea Belotti (23, Torino) op het oog om de aanval nog wat extra te versterken.

Heel veel geruchten dus. Wie Chelsea tijdens de komende twee weken nog naar Stamford Bridge zal halen, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat het om gerichte versterkingen zal moeten gaan. Is dat niet het geval, dan zal Conte niet tevreden zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties