'Belgen-probleem' AA Gent wordt nog wat groter

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 38 reacties
'Belgen-probleem' AA Gent wordt nog wat groter
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent kampte de voorbije weken al met een 'Belgen-probleem', en het lijkt er niet meteen op te verbeteren. Voor de wedstrijd van komende zondag tegen Moeskroen zal trainer Hein Vanhaezebrouck moeten puzzelen om zijn wedstrijdselectie samen te stellen.

“Op gebied van blessures valt het best nog mee. Er zijn niet te veel spelers afwezig”, aldus Hein Vanhaezebrouck op zijn wekelijkse persbabbel. “Saief is ondertussen in België, maar verblijft nog in het ziekenhuis. De blessure van Neto evolueert gunstig, terwijl Foket deze week al regelmatig bezig was op de club. Al zal er wel nog wat tijd over gaan vooraleer die jongens echt terug zijn.”

Verstraete zeker out, Matton twijfelachtig

Verder kampt Thomas Matton met een achillespeesletsel en sukkelt Birger Verstraete met een lichte blessure aan de knie. De centrale middenvelder zal de wedstrijd tegen Moeskroen daardoor aan zich voorbij moeten laten gaan. Wat betreft Matton blijft het nog even afwachten.

En zo wordt het puzzelen voor Vanhaezebrouck, die met Matton en Verstraete minstens één, mogelijk twee , extra voetbal-Belgen mist tegen Moeskroen. Niet ideaal als je weet dat Foket niet fit is, en de in België opgeleide Gershon net vertrokken is. Het Belgen-probleem van De Buffalo’s blijft op deze manier aanslepen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties