Smolders neemt het op voor AA Gent: "Ze verdienen respect"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Smolders neemt het op voor AA Gent: "Ze verdienen respect"
Foto: © photonews

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent kende een dramatische seizoensstart. De Buffalo's gingen er meteen uit in Europa en in de competitie werd een één op twaalf neergezet. Dat ze in zwaar weer verkeren, is het understatement van de dag.

Tim Smolders schiet zijn oude club te hulp. "AA Gent heeft zijn hoofd boven het gras uitgestoken, velen stonden sindsdien klaar om er komaf mee te maken. Terwijl ik vind dat Gent net respect verdient omdat het ambities heeft uitgesproken", aldus Smolders in Het Laatste Nieuws.

De vele afwezigen liggen volgens hem aan de basis van de gemiste start. "Het gaat om de invulling van cruciale posities. De onbeschikbaarheid van Neto is een hele slag. Dejaegere moet lager spelen dan hij gewend is."

Nieuwe spelers hebben tijd nodig

-Tim Smolders

Ook de transfers geeft hij nog wat tijd. "Er is flink geïnvesteerd in nieuwe spelers, maar die hebben altijd een zekere inlooptijd nodig. De nieuwelingen komen toch in een andere cultuur, een andere manier van spelen en bij nieuwe ploegmaats terecht."

"Van die nieuwe spelers kampten er ook nog eens een aantal met blessures." Benieuwd of Gent tegen Anderlecht het tij kan keren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties