Dierckx haalt zwaar uit naar Antwerp: "Heb mijn twijfels gekregen bij het gezegde: 'Eerlijk duurt het langst'"

Dierckx haalt zwaar uit naar Antwerp: "Heb mijn twijfels gekregen bij het gezegde: 'Eerlijk duurt het langst'"
Foto: © photonews

Tuur Dierckx kende een heel mooi seizoen bij Antwerp, maar geheel onverwacht kreeg hij van het bestuur en de technische staf dit seizoen te horen dat hij mocht/moest vertrekken. En dat ligt hem toch bijzonder zwaar op de maag. Dat maakt hij ook duidelijk op Facebook.

Dierckx wil afscheid nemen van de fans, maar laat ook even zijn ongenoegen blijken met hoe het allemaal afgelopen is bij The Great Old. "Laat ons stellen dat ik (alsook tamelijk wat anderen) net zoals de ziel van de ploeg die er tot vorig seizoen heerste, Antwerp verlaat. Niet met pijn in het hart, dat zeker niet. Want het was tenslotte een korte, maar zeer unieke tussenstop."

"Eentje met veel goede herinneringen, mooie overwinningen maar vooral erg aangename ploegmaats, waaronder enkelen zelfs vrienden voor het leven. Het was dan ook een bijzondere eer om met deze ploeg vorig jaar dé 13 jaar te kunnen doorbreken met een promotie. Jammer genoeg is de ploeg de voorbije maanden, in mijn ogen, als een kaartenhuisje in elkaar gevallen. Er is me in de loop van de weken ook heel veel duidelijk geworden. En bij het gezegde 'Eerlijk duurt het langst', heb ik dan ook mijn twijfels gekregen. Maar goed, het zij zo."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties