Negen goals binnenkrijgen en toch... "Voorspeld dat hij er tien zou binnenkrijgen, dus hier kan ik wel mee leven"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 3 reacties
Negen goals binnenkrijgen en toch... "Voorspeld dat hij er tien zou binnenkrijgen, dus hier kan ik wel mee leven"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Negen goals binnenkrijgen in één match, 33 tegengoals in zeven matchen, op voorhand weten dat je ten onder gaat, ... Het moet niet gemakkelijk zijn als doelman van Gibraltar. En toch zien we lachende gezichten na de match tegen Rode Duivels.

De familie van Gibraltar-doelman Deren Ibrahim gaat zowat overal mee. "Mijn maatje Gareth had voorspeld dat hij er tien zou binnenkrijgen, dus hier kan ik wel mee leven", vertelde papa Dennis na afloop aan Het Nieuwsblad.

Het is logisch dat je 9-0 verliest als jullie met spelers als een Lukaku van 85 miljoen euro spelen. Mijn zoon is zowat een half miljoen waard! - Dennis Ibrahim

Écht genoten

Opvallend dat het Gibraltar-kamp nog zo positief klinkt, hartverwarmend bijna. "Eerlijk, ik heb me geweldig geamuseerd vanavond. Ik vind het stadion (Sclessin, nvdr.) ook echt wel sfeervol", gaat hij verder.

"En mijn zoon heeft een goede match gespeeld, toch? Mijn favoriete moment van de match was zijn redding op dat afstandsschot van Kevin De Bruyne. En die save op Romelu Lukaku, helemaal op het einde! Ik ben trots op hem. Het is een eer dat hij hier mag staan, in zo’n stadion en tegen zo’n spelers", aldus de papa.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

WK Kwalificatie (Europa)

Nieuwste reacties