Ex-speler haalt Francky Dury en Zulte Waregem helemaal onderuit: "Het is een oliebollenkraam"

Ex-speler haalt Francky Dury en Zulte Waregem helemaal onderuit: "Het is een oliebollenkraam"
Foto: © photonews

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Robert Mühren heeft niet echt genoten van zijn tijd bij Zulte Waregem. De aanvaller werd in januari gehaald, maar speelde amper twee matchen voor Essevee. In een interview met de NOS rekent hij nu helemaal af met de club, en vooral met Francky Dury...

Mühren werd dus in januari gehaald op voorspraak van Dury. "Ik wilde eigenlijk in de zomer verkassen, want dan zou ik transfervrij zijn. Maar Dury wilde mij meteen. Dus dat heb ik maar gedaan. Maar wel onder mijn voorwaarden qua duur en hoogte van het contract”, aldus Mühren.

Tegen Gent en Anderlecht speelde hij, al werd hij wel gewisseld in die laatste match. "Wedstrijden tegen dat soort clubs zijn geen kattenpis. En dan verwachtte de trainer wel dat ik gelijk de sterren van de hemel speelde."

Dury bepaalt alles. De technisch directeur is een pion van hem

"Het ging niet slecht, maar als het even niet liep, werd ik eraf gehaald. Daarna zat ik vooral op de bank. Ik ben gescout als een nummer tien, maar de trainer wilde een spits hebben. Dury verwachtte dat ik aanspeelpunt was, maar dat ben ik absoluut niet.”

Deze zomer werd hij uitgeleend aan het Nederlandse Sparta. Bij Zulte Waregem ziet hij nooit nog een toekomst. "Ik heb daar fantastisch gewoond en trok veel op met Timothy Derijck en zijn vriendin. Alleen op voetbalgebied was het een of andere oliebollenkraam. Ik heb ook nog nooit meegemaakt dat een trainer een contract voor tien jaar heeft. Dury bepaalt alles. De technisch directeur is een pion van hem."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties