Antwerp zoekt na de 9 op 9 op verplaatsing nog steeds naar die eerste thuisoverwinning: "Vergeet niet tegen wie we al speelden"

Diederik Geypen
Diederik Geypen en Dirk Pieters
| 5 reacties
Antwerp zoekt na de 9 op 9 op verplaatsing nog steeds naar die eerste thuisoverwinning: "Vergeet niet tegen wie we al speelden"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Promovendus Royal Antwerp FC draait een opvallend seizoen in onze hoogste klasse. De Great Old pakte 9 op 9 buitenshuis, maar geraakte op de Bosuil nog niet verder dan een 2 op 9.

De Antwerp-fans wachten na het 1-1-gelijkspel van zaterdag tegen STVV nog steeds op een eerste thuisoverwinning.

"Wat we op verplaatsingen laten zien, moeten we inderdaad voor onze eigen fans kunnen bevestigen", geeft Antwerp-coach Laszlo Bölöni toe. "Maar vergeet niet dat Anderlecht en Racing Genk twee sterke opponenten waren. En ook STVV presteert goed buitenshuis. Voorin zullen we scherper moeten zijn om die eerste overwinning te pakken, maar dat is een volgende stap in onze ontwikkeling."

STVV voetbalde tegen ons met meer schrik dan op het veld van Anderlecht - Faris Haroun

"Op verplaatsing speelden we al drie keer tegen ploegen (AA Gent, KV Mechelen en KV Oostende, red.) die het spel maakten. Daar konden wij van profiteren door op de counter te spelen", gaat aanvoerder Faris Haroun verder.

"STVV voetbalde tegen ons anders dan op het veld van Anderlecht vond ik, met meer schrik. Dat maakte het voor ons niet makkelijk om openingen te vinden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties