Degryse haalt uit naar Weiler: "Waar is de logica, hoeveel stoten kan hij zich nog veroorloven?"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 35 reacties
Degryse haalt uit naar Weiler: "Waar is de logica, hoeveel stoten kan hij zich nog veroorloven?"
Foto: © photonews

In München maakte René Weiler het bont. Hij zette Kums centraal in de verdediging en nam een enorm risico met Andy Najar. Ook Marc Degryse krijgt er kop noch staart aan.

"De gok van Weiler in München werd een flop", aldus Degryse in zijn column in Het Laatste Nieuws. "Hoeveel gekke stoten kan Weiler zich nog veroorloven? En wanneer laat hij zijn transfers renderen?" Weiler spreekt ook zichzelf tegen.

"Vijftien maanden aan een stuk vroeg Weiler tijd om automatismen en een ploeg te smeden, maar ineens vindt hij dat je op twee dagen tijd een totaal nieuwe veldbezetting kunt neerzetten, mét daarin een speler op een positie die hij nooit eerder bekleedde, tegen één van de sterkste ploegen van Europa. Waar zit dáár de logica?"

Ongelukkige situatie, voor álle partijen

-René Weiler

"Indien dat blijkbaar allemaal geen probleem is voor Van Holsbeeck, en de situatie van Kums en Stanciu - toch twee aankopen van Herman? - blijft aanslepen, zal hij in januari naar een oplossing moeten zoeken... Je kunt toch niet blijven toezien op kapitaalverlies? Kortom, een bijzonder ongelukkige situatie, voor álle partijen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties