Geeft Vanderhaeghe de doodsteek aan zijn leermeester? "We zien hem wel terug... bij Anderlecht bijvoorbeeld"

Geeft Vanderhaeghe de doodsteek aan zijn leermeester? "We zien hem wel terug... bij Anderlecht bijvoorbeeld"

KV Oostende-AA Gent kan wel eens de doodsteek betekenen voor één van beide coaches. En Aad de Mos ziet dat de thuisploeg torenhoog favoriet is voor hem. Maar Hein Vanhaezebrouck zou bij ontslag wel eens snel terug onder dak kunnen zijn.

KV Oostende zit zelf in vieze papieren, maar De Mos ziet hen wel winnen. "Oostende thuis tegen Gent: als je een wedformulier voor je hebt liggen, is dat automatisch vakje '1' aankruisen. KVO wint thuis altijd van de Buffalo's", klinkt het in HLN.

"Als Vanderhaeghe nu zou verliezen, nou... Met 1 op 21 kan je niet verbaasd zijn als de leiding bepaalde beslissingen neemt, ongeacht wat de voorzitter gezegd heeft. Maar, zoals ik al zei, zit Hein duidelijk het verste."

Hein in het Astridpark - dat zou passen hoor

Na dit weekend zou het liefdesverhaal wel eens over kunnen zijn, meent De Mos. "Ik vrees het ergste voor Hein. Daarmee bedoel ik: voor zijn toekomst bij AA Gent. Maar zelfs een ontslag hoeft voor hem geen ramp te zijn. Hein zien we wel terug. Het zou me niets verbazen mocht dat in Anderlecht zijn. Hein in het Astridpark - dat zou passen hoor."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties