Opsteker voor de Rode Duivels: Sterspeler Bosnië hoogst onzeker!

Maarten Cattaert
| 2 reacties
Opsteker voor de Rode Duivels: Sterspeler Bosnië hoogst onzeker!
Foto: © photonews

Op 7 oktober nemen de Rode Duivels het op tegen Bosnië-Herzegovina. Eén speler hoeven de Belgen alvast niet vrezen. De kans lijkt namelijk heel klein dat sterspeler Pjanic speelklaar raakt voor het internationale duel.

Slecht nieuws voor Juventus en Bosnië: gisterenavond blesseerde middenvelder Miralem Pjanic zich tijdens de opwarming voor de Champions League-wedstrijd tegen Olympiakos. Een verrekking aan de quadriceps was de pijnlijke diagnose.

Momenteel is het nog wat koffiedik kijken hoelang Pjanic buiten strijd zal zijn, maar de voorlaatste groepswedstrijd tegen de Rode Duivels op 7 oktober komt wellicht te vroeg voor de middenvelder. De Rode Duivels zijn al zeker van de kwalificatie voor het WK in Rusland, Bosnië strijdt samen met Griekenland voor plek twee.

België neemt het de resterende twee kwalificatieduels op 7 oktober en 10 oktober best serieus op, want er staat nog heel wat op het spel. Twee keer winnen en de ploeg van Roberto Martinez is reekshoofd voor het WK in Rusland, net zoals het dat in 2014 in Brazilië het geval was.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties