Wacht Stuivenberg hetzelfde lot als Weiler en Vanhaezebrouck? Genk-TD Dimitri De Condé schept klaarheid

Redactie
| 9 reacties
Wacht Stuivenberg hetzelfde lot als Weiler en Vanhaezebrouck? Genk-TD Dimitri De Condé schept klaarheid
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk trekt zaterdagavond naar KAS Eupen voor een moeilijke uitmatch. Een duel van cruciaal belang voor beide coaches.

Jordi Condom bengelt met Eupen op een voorlaatste plaats en moet dringend winnen om zijn eigen vel te redden. Ook Albert Stuivenberg kon met een 9 op 24 de verwachtingen bij de Limburgers nog niet inlossen.

Anderlecht en AA Gent zoeken na de zwakke start een andere coach. En wat bij Genk? "Voor ons is de coach niet de oorzaak van de mindere resultaten", spreekt technisch directeur Dimitri De Condé duidelijke taal in Het Belang van Limburg. "Ik vind het belangrijk dat we mekaar blijven steunen, op die manier geraken we er ook samen uit."

Veel blessures

De Condé ziet namelijk dat Genk geteisterd wordt door blessures. "Het uitvallen van Leandro Trossard betekent een stevige streep door de rekening, hij was vorig seizoen één van de bepalende spelers. Spelers als Benson en Zhegrova hebben de kwaliteiten om hem te vervangen, alleen vraagt dat tijd. Onze keuze voor jonge toptalenten maakt deel uit van onze clubfilosofie en strategie. We kiezen niet de makkelijkste weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties