Analist geeft voordeel aan Standard: "Niet om aan te zien"

Analist geeft voordeel aan Standard: "Niet om aan te zien"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Anderlecht-Standard, wat moet je daarvan verwachten? Het is voor iedereen koffiedik kijken, maar niemand verwacht een fantastische match tussen twee teams die al heel wat meemaakten dit seizoen. Aimé Anthuenis geeft toch een licht voordeel aan de Rouches.

Anthuenis baseert dat op alle commotie van de laatste weken. "Er was eerst het ontslag van Weiler, dan het verhaal van Frutos, gevolgd door het vervolgverhaal Vanhaezebrouck. Dat is van het goede te veel", meent hij in De Zondag.

"Daarenboven zette Anderlecht twee zwakke prestaties neer. Zowel op Waasland-Beveren als thuis tegen Celtic was het voetbal niet om aan te zien. In al dat tumult verwacht iedereen vanavond een overwinning met beter voetbal. Of Frutos nogmaals zijn basiself zal veranderen, zullen we op het veld merken."

Standard heeft ook al veel klappen geïncasseerd. "Maar na de overwinning tegen Lokeren hebben de Rouches het vertrouwen terug gevonden. Individueel tellen ze heel wat talent. Collectief daarentegen is het een stuk minder. Te veel vedetten denken louter aan zichzelf. Afwachten wat ze er vanavond van maken tegen een onzeker Anderlecht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties